Să o ajutăm să crească mare!

Să o ajutăm să crească mare!

Întotdeauna am trăit cu senzaţia că dacă fiecare adult ar dona cât de puţin pentru un copil bolnav, sau dacă fiecare familie cu o condiţie cât de cât bună financiară ar contribui cu alimente sau haine la viaţa unei familii cu posibilităţi limitate, lumea aceasta ar putea fi mai frumoasă. Nu sunt expertă în statistici însă nu cred că e complet utopic ceea ce spun. Alegem însă de cele mai multe ori să ne lăsăm luaţi de valul treburilor şi să neglijăm pe cei care nu au timp de aşteptat. Iar când spun asta nu îndrept degetul către nimeni, doar spre mine, care exact asta am făcut. Am fost ocupată, am fost obosită şi poate că nu aş fi ajuns să donez nici măcar banii de intrare la concertul de vineri seara, dacă nu ar fi fost nevoie de Alex pentru fotografii. Sper ca voi să nu faceţi la fel!

E vorba de concertul umanitar şi de întreaga campanie organizată pentru Selena, o fetiţă care la doar 5 anişori se luptă  cu leucemia. Ştiu că e dureros, ştiu că aţi prefera să nu mai auziţi astfel de poveşti, ştiu că soarta nu e dreaptă uneori cu cei mici sau mari… Dar nu e drept nici să stăm cu mâinile în sân şi dăm astfel şi noi mesajul mai departe, sperând că vom putea contribui la strângerea fondurilor necesare pentru a-i salva viaţa. Pentru că viaţa ei poate fi salvată şi chiar putem face ceva pentru a o ajuta să crească mare.

Poti suna din reteaua Romtelecom in perioada 4 martie 2011 – 3 iunie 2011:

0900 900 342 – 5 euro/apel

0900 900 340 – 2 euro/apel

Numere apelabile doar din reteaua Romtelecom

Poti depune numerar sau face ordin de plata in urmatoare conturi:

RON: RO43RNCB0064061982940001

EURO: RO16RNCB0064061982940002

Titular: VLAD MIRCEA ADRIAN, BCR – sucursala BERCENI

CNP: 1710106443067

Cod SWIFT: RNCB RO BU

Poti face plati prin PayPal de pe www.selenavlad.ro

Twitter: #helpselena

http://www.facebook.com/campanieSelenaDaria

Mai jos aveţi şi câteva fotografii de la concert, un eveniment reuşit cu multă lume care a fost alături de acest copil. LumeaMică a fost şi ea prezentă şi foarte impresionată de soarta Selenei şi îi este alături, cu sufleţelul ei mare.

Sper ca şi voi să daţi dovadă de un suflet mare şi să puteţi ajuta o fetiţă să crească!

Campanie Selena Daria Vlad

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.