Paşte fericit!

Atunci când mailurile vă sunt pline, cu trei zile înainte de Paşte, de urări pline de lumină pascală sau de mesaje un pic mai amuzate cu iepuroiul care o să vă aducă euroi noi ce să vă mai uram? Sau de fapt, eu personal, în numele echipei LumeaMare?

Poate că, înainte să vă urez ceva, o să vă povestesc puţin despre LumeaMare. Despre fiecare dintre noi. Roxana e o mamă, o mamă altfel însă, care se urcă pe motor şi pleacă singură la capătul lumii, dacă poate. Când cresc mare, vreau să fiu pentru copilul meu măcar pe jumătate ce e ea pentru Petra.  Alex e un artist. Nu că Roxana nu ar fi şi ea, dar uitaţi-vă şi voi la pozele lui Alex şi spuneţi-mi că nu vedeţi « la touche d’un artiste ». Ioana e intelectuala şi călătorul neobosit, care străbate lumea în lung şi-n lat. Ina…Ina are un umor greu de egalat. Când Ina scrie un articol, ştiu sigur că o să râd cu lacrimi în ziua respectivă. Şi nu cumva să uit, Ina are aceeaşi pasiune ca Roxana: motorul. Octavia e temerara care se aventurează pe drumuri puţin umblate de obicei, şi care se căţără ca o căprioară pe culmi care mie îmi dau rău de înălţime numai când mă gândesc la ele. Iar pe mine, Alina, ma cunoaşteţi poate de pe Facebook. Da, sunt vorbăreaţă!

Şi mai sunteţi voi, cei care ne trimiteţi articole, fotografii şi impresii din lume, pentru care vă mulţumim foarte mult!

Noi suntem LumeaMare. Scriem din pură pasiune, pentru că ne place dialogul cu voi şi ne bucurăm să vă avem ca cititori. Fără voi,  lumea noastra mare nu ar mai fi la fel! Vă aşteptam în continuare cu drag pe la noi şi vă urăm să aveţi un Paşte minunat!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.