Paşte fericit!

Atunci când mailurile vă sunt pline, cu trei zile înainte de Paşte, de urări pline de lumină pascală sau de mesaje un pic mai amuzate cu iepuroiul care o să vă aducă euroi noi ce să vă mai uram? Sau de fapt, eu personal, în numele echipei LumeaMare?

Poate că, înainte să vă urez ceva, o să vă povestesc puţin despre LumeaMare. Despre fiecare dintre noi. Roxana e o mamă, o mamă altfel însă, care se urcă pe motor şi pleacă singură la capătul lumii, dacă poate. Când cresc mare, vreau să fiu pentru copilul meu măcar pe jumătate ce e ea pentru Petra.  Alex e un artist. Nu că Roxana nu ar fi şi ea, dar uitaţi-vă şi voi la pozele lui Alex şi spuneţi-mi că nu vedeţi « la touche d’un artiste ».

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.