Câştigă o vacanţă în Bulgaria, Grecia sau Turcia cu Fly.ro!

Câştigă o vacanţă în Bulgaria, Grecia sau Turcia cu Fly.ro!

Articol sponsorizat de Fly.ro

Acum o săptămână v-am rugat să vă spuneţi părerea despre noul portal de rezervări de bilete online, Fly.ro, în articolul Cum găsim cel mai bun bilet? Vă mulţumim pentru feedback-ul vostru bogat în informaţii utile şi, înainte de a vă comunica cei trei câştigători, vă mai atragem atenţia asupra unui concurs, aflat acum în desfăşurare pe Fly.ro, până pe 26 iunie: Orice zbor poate fi câştigător.

În cadrul acestuia, în fiecare săptămână puteţi câştiga o vacanţă de 7 zile în Bulgaria, Grecia sau Turcia, pentru două persoane, în valoare de maxim 500 de Euro. Şi să nu îmi spuneţi că nu aveţi nevoie de o vacanţă! Trebuie să vă cumpăraţi un bilet, o cazare sau o vacanţă prin intermediul Fly.ro şi puteţi să vă treziţi cu încă o vacanţă cadou.

Regulamentul complet este disponibil aici.

Aveţi încă suficient timp ca să vă pregătiţi de drum, aşa că vă doresc succes şi sper ca informaţia să vă fie de folos!

Revenim acum şi la concursul nostru şi anunţăm cei trei câştigători a câte un voucher de 30 de euro. Am ales comentariile care au răspuns la ambele noastre rugăminţi, de a ne spune cum putem căuta o ofertă mai bună şi de a da un feedback după ce cercetează site-ul Fly.ro. Aceştia sunt:

Cristina

Maria

Daniel

Felicitări şi aşteptăm să ne spuneţi şi nouă încotro veţi zbura!

Adresele voastre de mail vor fi trimise mai departe către partenerii noştri şi veţi fi contactaţi pentru primirea voucherului şi a tuturor detaliilor necesare. Dacă sunt nelămuriri vă stăm la dispoziţie!

Pentru mai multe detalii legate de concurs sau oferte diverse puteţi urmări Fly.ro şi pe facebook sau twitter.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.