Invitaţie la Paris

Ştiţi cântecul ăla cu 20 de ani? Când eşti fără griji dar şi fără bani? Nu ştiu cât e de adevărată asta cu grijile, dar cu banii, atunci când suntem în perioada studenţiei, nu stăm bine vreunul, în general. Bine, bine, dar când eşti tânăr vrei să călătoreşti, să cunoşti lumea, să trăieşti propriile experienţe… chiar şi cu bani puţini. Întrebaţi pe oricine, cele mai frumoase călătorii le-a făcut sigur la acea vârstă.

Vă invit, aşadar, în Paris. Bilete de avion ieftine găsiţi la Wizzair şi la BlueAir, cele două companii low cost care zboară spre Paris. Dacă aveţi noroc puteţi prinde o ofertă şi la companiile clasice. Ieftin la low cost înseamnă pentru mine 50/60 de euro dus-întors. Pentru asta va trebui însă să vă planificaţi călătoria din timp. Şi să mai adăugaţi încă 30 euro la buget pentru biletul de autocar dus-întors ; cu low cost-ul veţi ateriza la Beauvais, la nişte kilometri de Paris.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.