Taste of London

Am primit un comunicat din partea British Airways şi, pentru că pe mine m-a încântat foarte mult conţinutul acestuia, am hotărât că ar fi interesant să vă povestesc şi vouă. Ei bine, nu ştiam despre festivalul culinar Taste of London, care va avea loc între 16 şi 19 iunie, în Regent's Park.

Pe scurt, Taste of London adună cele mai bune restaurante ale Londrei, peste 40 la număr, care vor servi mâncăruri din întreaga lume, pregătite de bucătari de talie mondială. Talente internaţionale precum Helena Puolakka (Skylon), Tamas Khan (ORA) şi Alexis Gauthier (Gauthier Soho) se vor alătura unor nume celebre precum Gary Rhodes sau Michel Roux Jr. La ediţia din 2011 se preconizează că vor participa peste 50,000 de vizitator...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.