Lupul moralist

"Fii tu schimbarea pe care îţi doreşti să o vezi în lume!" (Gandhi)

Alaltăieri, am apăsat şi eu butonul de like al mai multor pagini care susţineau cauza cailor sălbatici de la Letea. Nici nu ştiam prea bine de ce, de altfel. Caii sunt frumoşi, îmi plac, dar nu ştiam exact ce urma să se întâmple. Dar butonul de like l-am apăsat! Şi am considerat că mi-am adus contribuţia, gata, puteam trece la altceva. Doar sunt o persoană ocupată, nu am timp să mă gândesc la cai toată ziua!

Ieri seară însă am ajuns pe pagina de Facebook de care spuneam mai devreme şi am văzut că zeci de cai fuseseră capturaţi, ţinuţi fără apă timp de cinci zile şi după transportaţi spre abator în condiţii inumane. Ce tot spun eu aici, doar caii nu sunt oameni? Am căutat rapid mai multe informaţii, am citit pe diverse bloguri ce se întâmplă şi toată lumea părea să renunţe l...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.