O seară de “re-gustare”

Da, ştiu că am inventat termenul, dar să fim cinstiţi şi să recunoaştem că noi şi vinurile de la S.E.R.V.E. ne cunoaştem deja de ceva timp! Asta nu ne împiedică însă să ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să ne reîntâlnim cu un vin în care avem încredere, fie că o facem la noi acasă, fie că ieşim la degustări cum a fost cea de aseară.

La invitaţia celor de la S.E.R.V.E. şi a organizatorilor Târgului de vinuri Goodwine, în ambianţa terasei Rodon a hotelului El Greco, ne-am împrietenit din nou cu Vinul Cavalerului Feteasca albă 2010 Terra Romana Milenium Alb 2010Terra Romana Rose 2010 şi nu în ultimul rând Terra Romana Feteasca neagră 2008.

Despre vinurile de la Urlaţi - Ceptura am mai avut ocazia să scri...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.