Rezumatul săptămânii 13-19 iunie

Săptămâna trecută a început cu impresii de la ediţia 15 a Poveştilor din LumeaMare. Tot la Poveşti v-am pus să ascultaţi sunetul unui oraş, anume Cairo. Rămânând în Egipt, am dezvăluit reţeta bucatelor pe care unii dintre voi aţi avut şi ocazia să le degustaţi: Hummus bi tahini, Kufta, Ruz Ma Shayreeyeh. Şi nu în ultimul rând ne-am suit în şa şi am dat o raită prin deşertul mai mult sau mai puţin sălbatic (2). Aflaţi cum a fost!

După Egipt am făcut un salt destul de mare până în Italia, de unde v-am transmis ultima filă de jurnal: Zece zile la Roma (10)

Ne-am întors acasă şi am fost în vizită într-un oraş drag nouă, din care v-am adus o recomandare: Cazare în Timişoara. Vor urma şi impresiile.

Iar pentru cei foarte ocupaţi am pregătit o selecţie cu cele mai citite articole din luna mai: Best of LumeaMare – Mai 2011

Săptămâna care vine vom călători în foarte multe locuri şi vom premia pe cei care ne vor fi alături, comentând şi completând ceea ce noi vom împărtăşi. Staţi pe aproape aşadar…

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.