Pune la bagaj şi o dantură sănătoasă

Articol realizat cu sprijinul Clinicii DENT ESTET

Vă asiguraţi că e valabil paşaportul. Vă faceţi asigurări de sănătate, pentru orice eventualitate. Verificaţi de mai multe ori traseul, lista de bagaje, rezervările, biletele de avion, banii de pe card, pijamaua, periuţa şi pasta de dinţi şi aşa mai departe.

Aşa e că doar puţini dintre voi faceţi o vizită la medicul stomatolog înainte de o călătorie?

V-aţi gândit vreodată la costurile unei intervenţii stomatologice în afara ţării? V-aţi imaginat cum arată o vacanţă din care v-aţi întoarce spunând „m-aş fi simţit minunat dacă nu m-ar fi durut măseaua aia nenorocită noapte de noapte”? Eu personal, când eram în Roma, am avut vreo 3 zile emoţii din cauza unei dureri de măsea însoţită de abces. Nu aş fi trecut prin asta dacă făceam ceea ce ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.