Se caută modele. Rugăm seriozitate.

Am mers mult cu metroul în ultimii ani. Şi cum nu îmi place deloc, încerc mereu să îmi ocup mintea, ca să treacă cât mai repede jumătatea de ora respectivă. Aşa că, astăzi, mă gândeam la articolele pe care le-am scris eu în ultima vreme. Mă refer la cele care nu au apărut încă. Sunt trei interviuri: cu Ion Trandafir, Tudor Totoescu şi Andra Pavel. Ce au în comun cei trei? E simplu:  sunt independenţi, ştiu ce vor şi ştiu şi cum să obţină ce vor: prin muncă.

Aud mereu că în România nu sunt modele. Depinde unde le cauţi. Nu le vei găsi la televizor, nici în ziare. Ai însă toate şansele să găseşti un model in persoana lui Brăduţ Florescu sau al  Elenei Stanciu. Nu vă întrebaţi dacă ce spun acum e un răspuns la cuvintele frumoase adresate Roxanei şi lui Alex săptămâna trecută. Nu e aşa. Răspund unui alt articol, din care o să vă citez un pasaj: "Când poţi să spui că ai vă...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.