Cause I’m a punk rocker, yes I am!

Intro

Ies din casă să plec la concert, îmbrăcată corespunzător: tricoul negru (bine, pe tricou scria AC/DC, eu mă duceam la concert Lake of Tears... nu-i bai, că am mai văzut un fraier ca mine tot cu AC/DC), blugi, brăţări, d-astea. Mă trezesc cu întrebarea „Ce măi, te-ai deghizat în rockeriţă?!”.

Zâmbesc. Slavă domnului, m-am născut în cartierul, familia potrivite, şi am nimerit în gaşca potrivită să nu ajung ascultătoare de Guţă... Zic: nu bre, de obicei mă deghizez în altceva, rockeriţă sunt de pe la vreo 13 ani.

Purced la concert, la Arenele Romane. De venit, oamenii ăştia au mai venit prin România, i-am pierdut cu brio de fiecare dată, şi-acum atâta eram de hotarâtă să nu îi mai ratez, încât mi s-au aliniat planetele: am câştigat o invitaţie de pe Music Hub (mersi, dragilor, mai concurez şi altă dată!!).

Disclaimer: ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.