Bucureştiul văzut cu ochi de francez

Să fiţi blânzi cu mine astăzi. Articolul acesta e scris în exact zece minute V-am spus că vin acasă pentru două luni, da? Am spus şi că am 1001 de lucruri de rezolvat înainte să plec. Iar dacă nu le-am spus le spun acum, cu egoism, ca să mă scuz pentru acest articol pe repede înainte. În timp ce îl scriu, ascult Mando Diao. Pe mine mă inspiră mereu, încercaţi şi voi. Aceste lucruri extrem de importate fiind spuse, să trecem la Bucureşti. În ultima vreme v-am tot întrebat, şi pe Facebook şi aici pe blog, ce aţi recomanda unui străin să vadă în România. Am ţinut mereu cont de aceste recomandări, pe care le-am şi dat mai departe.

Săptămâna trecută, un cuplu din Franţa a petrecut un weekend în Bucureşti. Şi au ţinut cont de recomandările noastre. E adevărat, au avut ajutor: i-au plimbat nişte prieteni comuni, romani (mulţumim Cristina şi Andrei!). Însă s-au plimbat şi singuri. Impresia ge...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.