Alina, you can do it!

Vă spun de la început că Alina Online Project Manager şi Travel Writer în LumeaMare – nu a fost foarte încântată să pun noua sa titulatură pe tapet şi o înţeleg. Pentru că niciunul dintre noi nu ţine la titluri, preferăm să fim o echipă “mânată în luptă” de aceleaşi pasiuni nu de ambiţii personale sau aspiraţia la nuş’ ce funcţie. Pentru mine a fost prima experienţă de lucru într-o echipă de voluntari şi nu credeam că voi avea atât de multe surprize plăcute, că voi întâlni oameni atât de implicaţi. Cred că puţine companii se pot mândri cu oameni atât de dedicaţi ca cei care îmi sunt alături în acest proiect.

Cum am început să creştem şi cum LumeaMare începe să aibă nevoie, dincolo de pasiune, de mai multă organizare şi de mai multă responsabilitate în stabilirea şi atingerea unor obiective, cum talentul Alinei ca om capabil să planifice şi să organizeze treburile e vizibil cu ochiul liber şi, dacă nu e vizibil, vă spun eu că e dovedit în cele peste 20 de luni de când s-a oferit să ni se alăture. Da Alina, atâtea sunt, îţi dai seama? 🙂

Alina este genul de om care crede în deviza “you can do it“, o persoană pozitivă, entuziastă, cu suflet mare, gata să suţină orice cauză nobilă şi să pună osul la treabă pentru a trece dincolo de cuvinte. Un om cu o intuiţie foarte bună, care comunică uşor şi inspirat în tot ce ţine de social media. De cele mai multe ori Alina a dus la împlinire dorinţe pe care eu nici nu apucam sa le exprim, a preluat responsabilităţi fără să apuc să o rog şi mi-a ţinut cu brio locul atunci când eu am umblat creanga. Asta cred că aţi observat şi voi!

Am încredere în energia Alinei şi ştiu că, alături de ea, LumeaMare va merge foarte frumos mai departe!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.