Telegrafic: Cititorii LumeaMare

Mă întristează uneori imaginea pe care o avem despre România şi despre oamenii ei. S-au făcut tot felul de campanii care ne invită să ne (re)descoperim ţara. Inclusiv noi încercăm să promovăm România noastră, aşa cum o vedem, atât prin secţiunile engleză şi franceză ale site-ului, cât şi prin anumite articole prin care încercăm să ajutăm străinii să-şi organizeze mai bine voiajul în ţara noastră. Picături într-un ocean, însă mai multe picături la un loc fac o baltă, un fluviu şi cine ştie, poate umplem acel ocean în curând. Devin "poetă", o fi de la căldură!

Fiind un articol telegrafic, nu o mai lungesc, scopul lui nu e să ridic LumeaMare în slăvi. Despre voi vreau să vorbesc. Cred că am strâns în jurul nostru mulţi oameni frumoşi şi nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, o să v-o dovedesc cu cifre. Datele finale ale studiului nostru arată cam aşa: aveţi şansa să puteţi călători şi în călătorii profitaţi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.