Pasiuni de călător

După ce Roxana a scris atât de frumos despre mine, m-am gândit că voi, cei care ne călcaţi pragul virtual, nu ne cunoaşteţi poate foarte bine. Ne citiţi articolele, sigur, însă câţi dintre voi ştiau oare că pasiunea vieţii lui Ghiocel(a) este pictura? Câţi ştiau că tatal ei a fost sculptor? Atunci când vorbeşti cu Ghiocel(a) despre artă,  iubeşti  asta din prima clipă. Arta, pe Ghiocel oricum o iubea deja. Nu ai cum altfel, pune prea mult suflet, i se luminează privirea şi te simţi privilegiat să asculţi un artist.

Însă arta nu este singura pasiune în LumeaMare. Avem trei vajnice motocicliste  (mă vor omorî pentru cuvântul ăsta, dar spuneţi voi dacă nu sună bine!), un fotograf pasionat, o căprioară care se caţăra pe orice stâncă şi, nu în cele din urmă, un gastronom. Dacă nu vă iese la numărătoare, fotograful şi gastronomul sunt unul şi acelaşi: Alex. Să începem însă…astăzi, prima parte din pasiunile ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.