Despre ce scriem prin LumeaMare?

Impresii din locurile care ne-au plăcut cel mai mult, destinaţii despre care poţi găsi cele mai multe informaţii la noi pe blog. Poate le vei alege chiar în vara aceasta!

Pentru că ne apropiem cu paşi repezi de cel de-al doilea an de activitate, pentru că s-au strâns mai bine de 1300 de articole şi poate că meniul nostru nu reuşeşte cel mai bine să vă ducă către informaţiile pe care le căutaţi (vom rezolva şi asta într-o zi cu mai puţin soare, când ne-om aduna de pe drumuri), am decis să alcătuim câteva compilaţii, pe temele şi atuurile principale ale blogului, pentru a vă ajuta să înţelegeţi ce ştim să facem noi mai bine şi ce găsiţi pe la noi.

Păi este evident, în principal scriem JURNALE şi IMPRESII din călătorii, din lumea mai mare sau mai mică prin care călătorim. Dar nu ne op...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.