Un an plin de minuni

Poate că nu veţi crede dar acest titlu nu este deloc exagerat. Până acum, pentru mine, anul aceasta a fost plin de minuni şi ştiu că nu s-a terminat încă. Nu s-a pogorât niciun înger asupra mea (ei bine, nu atât de evident încât să simt eu, dar sunt sigură că ceva îngeri au fost prin preajmă), nu am auzit voci şi nu am învăţat să transform apa în vin. Asta din urmă chiar ar fi fost o lovitură, dar cum nu mi-a ieşit puteţi trage singuri concluzia că nici nu m-am îmbogăţit. Oricum, nu despre astfel de minuni este vorba ci despre lucrurile acelea mai simple sau mai complicate la care visăm, care dorim să ni se întâmple şi care, dacă avem suficientă încredere... chiar se întâmplă!

După o perioadă destul lungă în care credeam că toate sunt menite să meargă prost, mai ales financiar, am realizat că mintea mea era aceea care îmi bloca accesul către ceea ce îmi doream. Şi am început să îmi schimb felul de a gândi. Uneori am r...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.