Sărutul morţii

Eu am citit această carte vara. Însă Sărutul morţii este departe de a fi doar o lectură de vară. Continuare la alte doua romane scrise de Oana Mujea:  Indicii anatomice şi Parfumul văduvei negre, Sărutul este un roman poliţist, acţiunea petrecându-se în multe locaţii, foarte bine descrise. Uneori ai chiar mai multe amănunte decât îţi doreai. De ce mi-a plăcut?

  • Pentru că a venit cu un semn de carte de la Muzeul Satului (de unde-o fi ştiut?) cadou de la Laura. Mulţumesc încă o dată!
  • Pentru că nu avea cum să nu îmi placă o carte a cărei coautoare este Andra Pavel. Pentru că nu avea cum să nu îmi placă o carte scrisă de Oana Stoica Mujea.
  • Pentru că în sfârşit citesc o carte românească cu personaje feminine puternice, care nu stau în spatele vreunui bărbat "de succes". Nu support fraza ast...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.