Nebunia e frumoasă şi ca orice e frumos, nu poate fi o greşeală!

Ai auzit de Brăduţ Florescu, cel care a lăsat totul şi a plecat în Thailanda? Doamne, omul ăla trebuie să o ducă foarte bine. Ce-are de făcut decât să stea cu burta la soare toată ziua? Să mai scrie eventual pe blog... A, nu e singur acolo? E cu Elena Stanciu? Ei, îţi dai seama ce bine o duce, dacă stai să te gândeşti ... ce le-o fi venit să plece? Şi ce fac ei de fapt acolo? Răspunsul lui Brăduţ îl găseşti aici. Iar despre Elena poţi citi mai jos. Nu are cum să nu îţi placă de ei, parol!

"Cum a venit ideea plecării în Thailanda? De ce Thailanda?" 

"Cu un an înainte să-l cunosc pe Brăduţ mi s-a întâmplat ceva destul de ciudat. Stăteam la stop în drum spre casă şi m-a copleşit un sentiment de deşertăciune. A durat numai câteva secunde, însă a fost unul dintre cele mai intense momente din viaţa mea. Mi-am dat seama ulterior că era legat de viaţa pe c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.