Pasiuni de călător (2)

Ştiţi deja că îmi place să vorbesc cu oamenii. Astăzi, Alex ne va povesti despre pasiunile lui: gătitul şi fotografia, iar  Octavia ne va duce pe munte, acolo unde se caţără cu atâta bucurie de fiecare dată.

Începem cu Alex: „Am de fapt două pasiuni. Nu ştiu care a fost prima. E ca „oul sau găina”, oricum ambele se trag din copilărie şi de pe la rude.

Nu ştiu ce am pregătit prima dată, îmi aduc aminte în schimb de o salată de păpădie pe care am pregătit-o pentru sora mea. Am ales cele mai mari şi mai viguroase frunze...nu ştiu să fi gustat ceva mai amar.

Se pare că moştenesc pe linie paternă pasiunea culinară, bunicul meu fiind cel care atunci când pregătea ceva transforma totul într-un ritual, la care nimeni nu avea acces. Din păcate nu am avut şansa să „fur” câte ceva, eram copil când a fost c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.