Idei de weekend: 2-4 septembrie 2011

Idei de weekend: 2-4 septembrie 2011

Dragilor, oficial a venit toamna, însă noi ne grăbim să ne acoperim inimile cu ceva, după cum zice poetul, pentru că noi am făcut pact cu vara să mai stea pe la noi. Dacă nu aveți încă planuri pentru weekend, vă dăm noi câteva sugestii. Nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce experienţe interesante aţi trăit şi ce locuri frumoase aţi văzut. Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Arad:

Argeș:

Bacău:

Bihor:

Braşov:

Bucureşti:

Cluj:

Dolj:

Harghita:

Hunedoara:

Iași:

Maramureș:

Neamț:

  • Filmul de Piatră – proiecții de filme (2-4 septembrie).
  • Întrunire moto (2-4 septembrie).

Suceava:

Timișoara:

Tulcea:

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.