Ce poţi schimba

Aş putea să îţi vorbesc despre vara care se termină, lăsându-ne pe toţi cu acel sentiment puţin înfricoşător ca timpul trece repede, mult prea repede. Aş putea să îţi spun că îţi înţeleg dorul de mare, de zilele în care puteai face ce voiai tu, fără agenda şi fără griji. Însă cu ce te-ar ajuta? Poţi schimba faptul că vine toamna? E atât de rău să fie toamnă, până la urmă? Vremea pare să fie frumoasă în continuare. Poate ai bunici, rude, care au vie şi piersici plini de rod. Bucură-te de toate astea! Şi gândeşte-te că există unii oameni, nu dau nume, care nu, nu au avut vacanţa de vară. Eşti norocos(oasă), crede-mă!

De aceea, mai departe, îţi voi vorbi despre ceva ce poţi schimba. Stă în puterea ta. Am primit zilele trecute un mail de la Viitor Plus, care spunea aşa :

„Anul acesta strângem fonduri pentru cauza „Pădurea Copiilor”, din cadrul proiectului Adopt...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.