Album de poze

Album de poze

Pentru că tot avem în perioada asta concurs pe facebook, şi pentru că mi-am umplut o părticică de seara într-un mod cât se poate de plăcut, m-am gândit să împărtăşesc cu voi o treabă… un pic uitată, sau lăsată de-o parte de mulţi, cred eu.

Am avut ideea mai acum câtăva vreme să printez nişte fotografii de prin  vacanţe-plimbări-alte-ţări, cu gândul de a vedea cum ies, şi cu celălalt gând – de a dărui câteva dintre ele unor persoane dragi. Zis şi printat.

Azi (ca să vezi ce adâncă e vorba aia care zice că nu există coincidenţ), mă trezesc netam-nesam că am câştigat un album foto în care să le pun.

Cu un strop de inspiraţie, m-am apucat să le aşez… nu după date, locuri, sau an, ci după cât de bine se potriveau una cu alta pe cele două pagini ale albumului. Aşa se face că am Oradea lângă Roma, Vama Veche lângă Saschiz, un drum cu moto pe Transfăgărăşan lângă un drum cu moto spre Rîmetea, şamd.

O fi bine? Să-l reorganizez? Nu prea cred, dar de-abia aştept să îl iau la frunzărit împreună cu oricine o avea chef de aflat sau de rememorat poveşti în culori.

Voi mai faceţi albume în era digitală? Mai are rost? Hârtia se îngălbeneşte, se ridează, se îndoaie pe la colţuri iar culorile pălesc, pe când, cu un sistem responsabil de back-up, pozele de pe calculator rămân ani de-a rândul la fel mereu de proaspete.

Hm, ce ziceţi? Până îmi răspunde cineva, eu mă duc să mai selectez câteva fotografii.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.