Album de poze

Pentru că tot avem în perioada asta concurs pe facebook, şi pentru că mi-am umplut o părticică de seara într-un mod cât se poate de plăcut, m-am gândit să împărtăşesc cu voi o treabă… un pic uitată, sau lăsată de-o parte de mulţi, cred eu.

Am avut ideea mai acum câtăva vreme să printez nişte fotografii de prin  vacanţe-plimbări-alte-ţări, cu gândul de a vedea cum ies, şi cu celălalt gând – de a dărui câteva dintre ele unor persoane dragi. Zis şi printat.

Azi (ca să vezi ce adâncă e vorba aia care zice că nu există coincidenţ), mă trezesc netam-nesam că am câştigat un album foto în care să le pun.

Cu un strop de inspiraţie, m-am apucat să le aşez… nu după date, locuri, sau an, ci după cât de bine se potriveau una cu alta pe cele două pagini ale albumului. Aşa se face că am Oradea lângă Roma, Vama Veche lângă Saschiz, un drum cu moto pe Transfăgărăşan lângă un drum cu moto spre Rîmetea, şamd.

O fi bine? Să-l reorganizez? Nu prea cred, dar de-abia aştept să îl iau la frunzărit împreună cu oricine o avea chef de aflat sau de rememorat poveşti în culori.

Voi mai faceţi albume în era digitală? Mai are rost? Hârtia se îngălbeneşte, se ridează, se îndoaie pe la colţuri iar culorile pălesc, pe când, cu un sistem responsabil de back-up, pozele de pe calculator rămân ani de-a rândul la fel mereu de proaspete.

Hm, ce ziceţi? Până îmi răspunde cineva, eu mă duc să mai selectez câteva fotografii.

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.