Căutăm designer şi programator

A venit vremea şi pentru asta, LumeaMare ar cam trebui sa îşi improspăteze imaginea. Ne-am dorit să schimbăm ceva după primul an dar nu am reuşit şi cum suntem foarte aproape de a împlini 2 ani, ne-am gândit să nu ne mai foim atâta şi să ne apucăm de treabă. Bineînţeles că într-o primă fază vom analiza toate aspectele bune şi rele ale blogului (vă implorăm pe această cale să fiţi necruţători şi să ne spuneţi TOT CE NU VĂ PLACE, ACUM SAU NICIODATĂ! 🙂 Vorbesc serios!). În al doilea rând vom alege omul (sau oamenii) potrivit (potriviţi) pentru a face o treabă bună şi serioasă. Vom face mai întâi o preselecţie bazată pe portofoliu şi recomandări, apoi vom stabili şi preţul pe care îl putem plăti şi cui.

Pentru cei interesaţi ar fi vorba de:

– redesenare logo: vrem să păstrăm ideea dar ne aşteptăm la o execuţie mai fericită de atât

– layout nou pagină şi restructurare

– implementare layout şi structură nouă, adăugare de funcţii noi, îmbunătăţiri – totul pe platformă de WordPress

Perioada de lucru: Octombrie – Noiembrie 2011. Plata doar la finalizare, dacă treaba a fost făcută cu simţ de răspundere şi la timp. Penalizăm întârzierile nejustificate, ca să nu spuneţi că nu v-am prevenit! Timing-ul îl vom stabili de comun acord, aşa că nu aveţi de ce să fiţi îngrijoraţi!

Mai multe detalii le vom discuta cu cei care se vor arăta interesaţi şi ne vor inspira încredere. Preferăm freelanceri, conştienţi fiind că nu ne permitem un buget foarte mare. Acestea fiind spuse vă rugăm să veniţi cu propuneri sau recomandări, pe mail, la roxana punct farca at lumeamare punct ro.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.