Biblioteca virtuală cu fapte bune

Nenorociri se întâmplă peste tot în jurul nostru. Oameni care se îmbolnăvesc, copii care suferă de foame ori de o boală incurabilă, femei care se lasă călcate în picioare şi alte multe dovezi clare şi evidente că omul este o sursă inepuizabilă de suferinţă, răutate sau, la polul opus, de bunătate şi fericire. Astăzi am adunat pentru voi două cauze şi un proiect care au scos la iveală sensibilitatea, bunătatea şi inteligenţa unor oameni. Şi nu e pentru prima dată, lucru care dovedeşte posibililor cârcotaşi că nu este doar o dorinţă de a ieşi în evidenţă ci, aşa cum cred eu, un act concret de ajutorare, de a face ceva, de a profita în mod caritabil de reputaţia pe care aceştia şi-au construit-o.

De ziua lui, Adi Hădean şi-a dorit să fie sănătos. Şi nu s-a oprit la el, s-a gândit şi la Mirela, o fată pe care un accident de motocicletă a condamnat-o acum ceva ani la nemişcare. Îmi aduc am...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.