Eseu foto: flori în aşteptarea verii

Eseu foto: flori în aşteptarea verii

Dacă iarna vine, e oare primăvara departe?” Percy Bysshe Shelley.

În grădina din Maison de Sancerre, în micul orăşel cu acelaşi nume din Franţa, poţi găsi printre flori un joc. Atât cei mari cât şi cei mici sunt invitaţi să dea cu zarul şi să respecte ceea ce scrie acolo, învăţând astfel cum se face vinul şi cu ce probleme se pot confrunta viticultorii. Nu intru acum în detalii pentru că vom dedica, cel mai sigur, un articol dedicat vinului de Sancerre. Am reţinut însă liniştea, aroma florilor şi căldura unei zile însorite de vară. Un depozit bun în contul amintirilor şi aşteptărilor pentru vara viitoare.

Chiar dacă a venit toamna, vara nu e aşa departe, aş completa eu citatul de mai sus 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.