A fi netbook sau a nu fi?

A fi netbook sau a nu fi?

Când vine timpul să plecăm începem să ne facem lista de bagaje, sau poate mai bine o luăm de aici.

Cel puţin în cazul meu un capitol aparte este legat de capitolul fotografie şi legat de stocarea, prelucrarea şi postarea fotografiilor pe blog/facebook/etc. Aşa că umerii mei au cam început să ţipe la mine şi să ceară o încărcare mai mică :). Ceva uşor, încăpător, cu legături bune, deci căutăm un … netbook.

Am studiat, am testat, am aşteptat şi în final am ales. Laptopnews m-a ajutat mult să găsesc informaţiile necesare, aşa că am ştiut ce vreau să iau. Un Asus 1215B  a fost alesul – povestea completă se găseşte aici, şi da este un guest post :).

.

Voi ce folosiţi şi ce probleme aveţi cu netbook-urile prin preumblările voastre?

Sau poate nu folosiţi şi atunci aveţi alte opţiuni. Care sunt ele?

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.