Oraşul Interzis, restaurantul chinezesc al anului 2011. Posibil.

Ca să mă înţelegeţi mai bine: în Bucureşti am încercat vreo 5 restaurante chinezeşti, plus cele din mall-uri (Chop Stix, Golden Wok) şi cele cu livrare la domiciliu (Hua Long, Orient, Chinese Garden etc). Aşadar, termeni de comparaţie există. Totuşi, restaurantul despre care vă voi scrie acum este deosebit prin atuurile sale, dar şi prin marele minus neaşteptat pe care l-am găsit acolo.

La invitaţia de săptămâna trecută a site-ului bucuresti.24fun.ro, am decis să îmi sting pofta taman în ograda Restaurantului Oraşul Interzis. Acesta este destul de accesibil, pe Str. Silvestru Nr. 3, aproape de Foişorul de Foc, dar lipsit de locuri de parcare (în fine, se găsesc prin porţile vecinilor, cu riscul unui cauciuc tăiat).

Se spune că Oraş...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.