Idei de weekend: 14-16 octombrie

Dragilor, până aici ne-a fost cu vremea frumoasă şi călduroasă. De-acum a venit vremea poveştilor la gura sobei, alături de un ceai fierbinte sau de un vin fiert. Chiar dacă vremea s-a răcit, asta nu înseamnă că suntem consemnaţi să stăm în casă când avem atâtea evenimente la care putem merge. Iată recomandările noastre pentru acest weekend şi sperăm noi ca acestea să vă inspire în cazul în care nu v‑aţi făcut deja planuri pentru sfârşitul de săptămână. Şi vă rugăm să nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce experienţe interesante aţi trăit şi ce locuri frumoase aţi văzut.

Înainte de a parcurge lista cu recomandări, dorim să vă aducem  la cunoștință următoarele: Pe 15 octombrie se celebrează „Ziua Internaţională a Comemorării Bebeluşilor şi a Copiilor”, eveniment ce se desfăşoară anual în Statele Unite, Canada Australia, Japonia, dar şi în câteva ţări europene. Este un eveniment emoţionant - se aprind lumânări, în memo...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.