Comedia erorilor – O, Doamne!

Pentru că urma să ne petrecem weekendul în Bucureşti şi ne era cu adevărat dor să mergem la Teatrul Masca, am strâns gaşca, am organizat şi un concurs şi sâmbătă seara ne-am instalat cu zâmbetul pe buze la Comedia erorilor.

Şi zâmbetul sau hohotul de râs nu ne-a părăsit până la final, când palmele ni s-au înroşit în aplauze. Iar cele aproape 2 ore neîntrerupte de spectacol au trecut fără se se simtă, chiar şi pentru LumeaMică. Mă temeam puţin să nu se plictisească dar vezi să nu! A trăit intens toate încurcăturile de pe scenă, a râs iar bucuria şi reacţiile ei au fost un spectacol în sine pentru noi. Voi ţine minte mereu reacţia ei spontană la scena ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.