Frankfurt: perspective turistice (2)

După plimbarea de data trecută pe parcursul căreia aţi aflat câteva informaţii despre Frankfurt şi istoria acestuia, ce-aţi spune să ne oprim pentru o clipă şi să mirosim trandafirii, conform înţeleptei zicale?

Palmengarten

Grădina botanică (Palmengarten) din Frankfurt este o adevărată oază de verdeaţă în inima oraşului şi o destinaţie extrem de populară atât pentru localnici, cât şi pentru turişti. Palmengarten este deschisă publicului din anul 1871 şi, datorită dimensiunii sale impresionante de 29 de hectare, este cea mai mare grădină botanică din Germania. Un aspect interesant este acela că, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, aici se creşteau legume care serveau ca provizii pentru spitale.

Numeroasele sere adăpostesc specii de plante din aproape toate colţurile lumii. De exemplu, Tr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.