Hotelul Cehov, Bran

Amu se spune c-ar fi fost odată un hotel. Hotelul Cehov îi spunea, şi era de fapt o pensiune. Şi se afla pensiunea asta într-o Românie curată, sportivă, plină de energie şi de lucruri pozitive. Başca mai avea şi privelişte către castelul Bran, de la etaj.

Călătorul care ajunge aici pe un drum destul de abrupt, ce-i drept, descoperă încântat pridvorul cu două mese lungi de lemn, sau curtea unde doi, trei puşti se joacă mai mereu. Pe Ion îl cunoaşteţi deja, el e năzdravanul care se schiază în creierii munţilor şi care organizează tot felul de acţiuni sportive. Asta nu înseamnă că în pensiune sunt bineveniţi doar iubitorii de sport. Din contră. Poţi să vii şi ca să stai liniştit la gura şemineului, cu o carte în mână. Asta iarna. Vara poţi să te bucuri de soare şi de aer curat. Ce mi-a plăcut enorm aici a fost faptul că dacă am avut nevoie de un medicament, ni s-a dat un medicament, dacă duşul a avut o problemă, a fost r...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.