De ce am fost la Ziua Recoltei în loc de Halloween

Iată că am ajuns şi la Ziua Recoltei, prima de acest fel organizată de restaurantul The Harbour. Încă de la intrare am fost întâmpinate cu pâine şi sare de către două domnişoare îmbrăcate în straie populare. Borcanele cu murături ne făceau cu ochiul din toate părţile, stârnindu-ne curiozitatea gustativă. DJ-ul evenimentului pregătea melodie după melodie, în genul Grigoraş Dinicu ori Maria Tănase. Era totul atât de îmbietor încât simţeam cum ne zvâcneşte ritmul în tălpi. Ne-am aşezat la masă, oarecum sub poalele unei bărci cu vele. Stătea pur şi simplu deasupra capetelor noastre sucite, iar noi o admiram în toată splendoarea imensităţii sale. Ce decor interesant! Doar e vorba de un port, fireşte. Chelnerii erau nişte marinari sârguincioşi, decorul abunda în vapoare miniaturale, ancore şi hublouri, iar la masă, după ce ne înfruptaserăm deja cu produse tradiţionale, tocmai se servea un vin perfect românesc: Vinul ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.