Potenţial turistic? Este! Dar ce facem cu el?

Ştim cu toţii că n-avem infrastructură, că n-avem obiectivele turistice corect exploatate, că nu e promovat îndeajuns preaplinul României în materie de locuri frumoase şi pitoreşti, şamd.

Dar, decât să dăm cu băţu-n câine şi să ne văităm, nu mai bine ne plimbăm şi noi cât putem şi povestim şi altora, să meargă şi ei?

În această ordine de idei, v-aş întreba: aţi şti pe ce loc între cele mai vizitate se află judeţul vostru? Sau, aveţi un top personal ale celor mai vizitate judeţe de către voi, pe care aţi vrea să ni-l împărtăşiţi?

Am găsit o statistică aici care îmi laudă judeţul adoptat că e pe locul 7, pentru turismul istoric (mânastiri), cât şi pentru staţiunile balneare (din acelea cu apă puturoasă cu miros de ouă stricate).

Pentru mine personal Vâlcea ar f...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.