Mica vacanţă mică

Săptămâna trecută am profitat de mica vacanţă pe care a luat-o LumeaMică şi am fugit o ţâră de acasă. Doar aşa, câteva zile, cât să nu uităm gustul călătoriei, pentru că până la vară - când avem de gând să ne facem de cap din nou, vom mai avea puţin de răbdat.

Ne-am oprit mai întâi la Zărneşti, la buna noastră gazdă Octavia – cea care nu ştie niciodată să spună nu când o ameninţ că îi trec pragul.

LumeaMică avea una şi bună în cap: Paradisul acvatic. Locul din Braşov cu piscine şi tobogane ca în Austria. Mă rog, aşa i-am spus eu, ea nu avea de unde să ştie. Nici eu nu aveam de unde să ştiu că asta mică e un critic mai aspru ca mine şi că va ridica puţin dintr-o sprânceană şi va afirma pe un ton superior: „Ei bine, mami, sunt puţin dezamăgită. Nu ar trebui să se cheme chiar Paradis, cum adică, pentru copiii doar două tobogane?”. În fine, aşa se întâ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.