De ce poartă scuteriştii cască şi pasagerele nu

Eu sunt genul ăla de motociclist care nu pleacă de pe loc dacă nu îşi pune toată armura pe el, indiferent de lungimea traseului pe care urmează să îl parcurgă sau de temperatura din termometru. Iar când îl prind pe Alex mişcând-o pe Loona prin curte încălţat în papucii care alunecă pe gresie, fac criză. Fiecare cu păsărelele lui, ce să faci!

În acest context vă imaginaţi cât de tare mă oripilez când văd pe Gică scuterică alergând sprinten între maşini şi bordură, el uneori cu cască, pasagera obligatoriu fără. Mintea mea nu poate să conceapă, pur si simplu, ce fel de neghiob şi nesimţit poţi să fii tu ca bărbat, ca să o duci pe pisi a ta cu pletele în vânt, în timp ce tu pui casca aia care oricum nu e închisă, de frică nu că o să dai cu ţeasta de pământ ci că o să dai cu şpaga la poliţist. Şi nu e nimica de râs aici, am văzut scena cu domnişoara plângând pe bordură, cu capul spart, iar accidentele se întâmplă ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.