Viaţa în FRANŢA profundă este subtitlul uneia dintre cele mai savuroase cărţi pe care am avut ocazia să o citesc în ultima vreme. Influenţată de scurta noastră plimbare din vară, prin Franţa, frustrată puţin pentru că nu am avut ocazia şi timpul să intru mai profund în ceea ce înseamnă cu adevărat această ţară, mai ales în zonele ei rurale, atrasă şi de categoria în care este încadrată – Râsul Lumii, nu am ezitat nicio clipă să o iau de pe raft. Şi bine am făcut.

Înainte de orice am să fac o scurtă incursiune în şi mai puţina experienţă pe care am avut-o noi personal, pe străzile rurale din Valea Loirei.

Prima scenă s-a petrecut în miezul zilei, într-un sat mic în care era o linişte de parcă toată lumea ar fi dormit. Aparent! Undeva la o bifurcaţie, drumul era blocat de un grup de aproximativ 15-20 de persoane în vârstă, îmbrăcate festiv, cu un sco...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.