Declaraţia de fericire (12)

E foarte greu după trei zile (vineri, sâmbătă, duminică) să aleg un singur moment, cel mai intens, cel mai uşor de exprimat în cuvinte. Când ai ochii şi sufletul deshise fericirea îşi găseşte nenumărate căi de a ţi se înfăţişa. Inclusiv sub forma unei emoţii ce e atât de puternică încât îţi aduce lacrimi în ochi.

Sâmbătă seară am văzut Egoistul. L-am văzut alături de Alex, Lorena, Ina şi Laura, oameni a căror prezenţă în sine ar fi fost suficientă pentru a mă face fericită. La finalul spectacolului o ezitare şi o anume privire a maestrului Beligan, înapoi spre sală, ne-a făcut pe toţi să ne evităm o vreme privirile încărcate cu lacrimi. Am fost fericită pentru că am simţit că încă suntem oameni, că încă putem avea astfel de emoţii. Cât timp ne mai emoţionăm până la lacrimi suntem departe de a deveni egoişti şi avem şanse mari să fim fericiţi!

Tu ce momente de fericire ai trăit în ultimele trei zile? Eu păstrez regula dar pe tine te las să spui despre mai multe, dacă aşa simţi…

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.