Declaraţia de fericire (12)

Declaraţia de fericire (12)

E foarte greu după trei zile (vineri, sâmbătă, duminică) să aleg un singur moment, cel mai intens, cel mai uşor de exprimat în cuvinte. Când ai ochii şi sufletul deshise fericirea îşi găseşte nenumărate căi de a ţi se înfăţişa. Inclusiv sub forma unei emoţii ce e atât de puternică încât îţi aduce lacrimi în ochi.

Sâmbătă seară am văzut Egoistul. L-am văzut alături de Alex, Lorena, Ina şi Laura, oameni a căror prezenţă în sine ar fi fost suficientă pentru a mă face fericită. La finalul spectacolului o ezitare şi o anume privire a maestrului Beligan, înapoi spre sală, ne-a făcut pe toţi să ne evităm o vreme privirile încărcate cu lacrimi. Am fost fericită pentru că am simţit că încă suntem oameni, că încă putem avea astfel de emoţii. Cât timp ne mai emoţionăm până la lacrimi suntem departe de a deveni egoişti şi avem şanse mari să fim fericiţi!

Tu ce momente de fericire ai trăit în ultimele trei zile? Eu păstrez regula dar pe tine te las să spui despre mai multe, dacă aşa simţi…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.