Românul de la Rolls Royce

L-am rugat recent  pe Ionuţ Rotaru să îmi răspundă la câteva întrebări. De ce? Pentru că este pasionat de călătoriile pe două roţi, la fel ca jumătate din „echipajul” LumeaMare. Pentru că este un om interesant, care locuieşte într-un loc interesant şi nu în ultimul rând, pentru că este unul din puţinii românii care lucrează la Rolls Royce, departamentul IT. E mândrie de expatriat cred, pentru că îmi creşte inima de bucurie când pot să vă prezint astfel de oameni!

Ionuţ: "Bună ziua! În sfârşit sunt în faţa unui calculator cu internet şi ceva timp liber, aşa că o să încerc să-ţi răspund.

Suntem aici din august 2009, deci doi ani şi aproape jumătate. Din start Bristol (regiunea SouthWest) ne-a „ales” să îi fim locatari, datorită jobului iniţial (o firmă mică de consultanţă IT). Ei m-au „pescuit” de pe LinkedIn (by the way, recomand site-ul oricui încearcă să ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.