Un stadion din chihlimbar? Polonezii au reuşit.

Săptămâna aceasta mi-am amintit cât de mult îmi place fotbalul şi mai ales de ce: pentru că dacă este respectat, el oferă înapoi mult spectacol, iar dacă i se acordă suficient credit, fotbalul poate întări chiar şi sentimentul de mândrie naţională. Steaua Bucureşti s-a calificat în Europa League după cinci ani de absenţă, dar nu intru în detalii, nu…

Anul viitor va avea loc o nouă ediţie a Campionatului European de Fotbal la care, din păcate, nu va participa şi echipa noastră naţională. Evenimentul se va desfăşura în mai multe oraşe din două ţări vecine: Polonia şi Ucraina. Despre Ucraina nu ştiu eu prea multe, dar despre Polonia vă pot spune că oraşele în care se vor juca meciurile, respectiv Varşovia, Poznań, Gdańsk şi Wrocław sunt cele mai frumoase din toată ţara. Şi măcar dacă aş exagera, dar nu o fac deloc.

Pentru că oraşul me...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.