Salutări neaşteptate din Creta

Salutări neaşteptate din Creta

Cel care se ascunde e Manolo. S-a înterupt din mestecat ca să ne dea binețe. Curioasă, a ieșit și Alexandra la vedere.

BELVEDERE Resort din Hersonissos, Creta,  înseamnă două hoteluri (BELVEDERE Imperial și BELVEDERE Royal) cu piscine și alte cele în mijlocul unei „moșii”  cât câmpurile de pe la noi, un domeniu  bine întreținut, îngrădit în partea dinspre oraș (Hersonissos). Aleea care ne purta pașii către hotel începea cu o poartă tip arcadă și, cale de vreun kilometru, transpiram la greu urcând un delușor până la Imperialul nostru. Undeva, printre bogații arbuști  înfloriți (frumoși de-ți venea să dormi acolo!) se afla „domeniul” lui Manolo și al Alexandrei. Am încercat să-l momesc pe mascul cu ceva firicele de iarbă, dar n-a pus botul. Probabil că nu se bagă-n seamă cu oricine…

Gânduri şi foto: BubuMaia

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!