Vacanţă unplugged

LumeaMare a avut un an plin în 2011. Nu voi face o retrospectivă dar 2011 este anul în care s-a cimentat o echipă foarte frumoasă sau anul în care am crescut (aş putea spune că ne-am dublat, în termeni de trafic). Datele sunt însă mai puţin importante faţă de faptul că ne-am simţit bine împreună şi am făcut tot ceea ce aţi putut vedea voi aici, zi de zi, cu pasiune şi plăcere!

Aşa că la final de an, merităm şi noi în sfârşit o pauză oficială, o săptămână în care să deschidem cât mai rar calculatorul. Săptămâna viitoare va fi mai linişte pe aici, dar, dacă vă e dor de noi, cu siguranţă că veţi găsi ceva necitit în cele peste 1700 de articole de până acum. Pentru inspiraţie, de Crăciun, vă recomand cu drag articolele strict legate de acesta, cum ar fi:

Sărbătorile de iarnă în Polonia, un deliciu!

Buon Nata...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.