Declaraţia de fericire (29)

Ieri a fost o zi în care am avut multe motive să mă simt fericită. Am făcut planuri, am scris un articol, m-am plimbat prin parc şi am petrecut o seară plăcută în compania unei familii pe care nu am mai văzut-o de vreo 12 ani, şi alte mici mărunţişuri. Ah, am promis că aleg doar un motiv de fericire. Bun, păi tot ieri seară am scos întâmplător din bibliotecă o carte care a fost cumpărată acum vreo 20 de ani şi nu îmi aduc aminte să fi fost deschisă până acum.

De la primele pagini am dat peste asta: “Adevărata bogăţie creşte odată cu împărţirea ei. Aceea care scade atunci când o răspândim nu este defel o comoară”.

Am fost fericită pentru că mi-a amintit cât de bogată sunt, ştiţi şi voi în ce sens. Şi dacă nu ştiţi, ia gândiţi-vă puţin… de ce citiţi acest mic articol dacă nu pentru că eu am ales să împart cu voi ceea ce simt, ceea ce văd, ceea ce mă bucură?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.