O săptămână în Portugalia (3)

Ştiu sigur că după ce v-am arătat Lisabona, palatele Sintrei sau Obidos, impunătoarele mănăstiri şi minunatele plaje ale Atlanticului atât la Nazare' cât şi în Algarve, sudul Portugalei, v-am convins deja să începeţi să căutaţi zboruri şi să faceţi planuri de vacanţe aşa că vă vin în întâmpinare cu nişte detalii practice atât în ceea ce priveşte transportul până acolo ori în interiorul ţării cât şi informaţii despre cazare.

Transport

Ultima dată când am verificat nu existau zboruri directe din România către Portugalia dar dacă găsiţi un zbor ieftin către Italia, Spania sau Franţa, şi aici Wizzair sau Blueair vă vin în întâmpinare, sunteţi deja pe calea cea bună. În Italia dacă zburaţi la Milano, din Malpensa puteţi ajunge la Lisabona sau la Porto cu Easyjet. Un zbor cumpărat acum pentru iunie vă po...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Marea pasiune a Mariei pentru limbile străine, pasiune împărtăşită şi cu ai ei elevi, a devenit cu timpul pasiunea pentru oamenii care le vorbesc şi locurile în care aceştia trăiesc. Convinsă că lumea asta e doar o ţară mai mare, îi place totuşi să verifice această convingere de cum are o zi liberă, mai ales că încă nu a învăţat să reziste tentaţiei de a profita de cât mai multe bilete low-cost. Simţindu-se acasă oriunde, a ales să se oprească pe tărâmuri italiene, dar i-ar plăcea să rămână câţiva ani pe fiecare continent.