Declaraţia de fericire (41)

Declaraţia de fericire (41)

Cea mai mare bucurie din tot acest weekend a fost că ne-am strâns toate gaşca din LumeaMare şi ne-am jucat cu obiective, idei frumoase şi skype, căruia îi mulţumim că există şi că reuşeşte să ne aducă astfel aproape şi membri din echipă ce nu sunt atât de aproape de noi. Printre idei am strecurat şi câteva felii de pizza (mulţumim Alex!) şi nişte clătite originale pregătite de LumeaMică. Am luat decizii importante şi am scris pe banane 🙂 Nu, pe banane nu sunt deciziile, acelea le ţinem încă pentru noi, o vreme…

Aşadar astăzi vreau să dedic echipei şi tuturor celor care ne ajută cu contribuţii sau ne citesc, aceasta minunat fragment dintr-o poezie de Nichita Stănescu:

“Despre fericire, dragule, nu pot să îţi spun decât

foarte puţine cuvinte

bunăoară:

cel mai miraculos fapt al existenţei

este faptul că este

De aceea,

Dorinţa fierbinte de a fi fericit

Este miraculoasă şi legitimă.

Ar fi absurd ca existenţa să fie absurdă

Caută, dragule, să fii fericit

cât timp eşti tu de faţă,

cât timp vei avea faţă;

fereşte-te vreodată să porţi mască;

nenorocul te recunoaşte

chiar înainte de a te naşte.”

🙂

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.