Declaraţia de fericire (41)

Cea mai mare bucurie din tot acest weekend a fost că ne-am strâns toate gaşca din LumeaMare şi ne-am jucat cu obiective, idei frumoase şi skype, căruia îi mulţumim că există şi că reuşeşte să ne aducă astfel aproape şi membri din echipă ce nu sunt atât de aproape de noi. Printre idei am strecurat şi câteva felii de pizza (mulţumim Alex!) şi nişte clătite originale pregătite de LumeaMică. Am luat decizii importante şi am scris pe banane 🙂 Nu, pe banane nu sunt deciziile, acelea le ţinem încă pentru noi, o vreme…

Aşadar astăzi vreau să dedic echipei şi tuturor celor care ne ajută cu contribuţii sau ne citesc, aceasta minunat fragment dintr-o poezie de Nichita Stănescu:

“Despre fericire, dragule, nu pot să îţi spun decât

foarte puţine cuvinte

bunăoară:

cel mai miraculos fapt al existenţei

este faptul că este

De aceea,

Dorinţa fierbinte de a fi fericit

Este miraculoasă şi legitimă.

Ar fi absurd ca existenţa să fie absurdă

Caută, dragule, să fii fericit

cât timp eşti tu de faţă,

cât timp vei avea faţă;

fereşte-te vreodată să porţi mască;

nenorocul te recunoaşte

chiar înainte de a te naşte.”

🙂

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.