Declaraţia de fericire (43)

În ultimele trei zile numa' emoţii am avut şi, din păcate, nu din acelea pozitive de să îţi vină să le împărtăşeşti cu alţii! Azi am stat cu ochii pe blog să vedem că nu apar iar semne ciudate, că ne-a ajuns că am tot pierdut şi refăcut articole. De aceea nu am mai prestat nicio declaraţie şi nicio fotografie la momentele aşteptate iar alte articole au fost pe hold.

Cum furtuna pare să se fi liniştit, hai să vă zic totuşi ce m-a făcut ieri fericită. Am avut de dimineaţa o întâlnire în hotelul care ne-a găzduit acum ceva ani nunta. Aşa cum încerc să demonstrez zilnic, sunt genul de om care face tot posibilul să fie fericit. Şi cred cu tărie că evenimentele importante din viaţă trebuie să fie astfel organizate încât eu să fiu aia fericită, nu ceilalţi, nu rudele, nu invitaţii. Poate vi se pare egoist dar să ştiţi că funcţionează. Noi am fost megafericiţi iar invitaţii s-au simţit minunat. Şi uite aşa, de fiecare dată câ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.