Mă mut la mama sau folosim biciul?

Asta-i o întrebare la care numai în sala Teatrului Mic poţi găsi răspunsul. Nu-i nimic exagerat, îţi spun de pe-acum, însă sunt două spectacole pe care le-am trăit complet diferit:

“Mă Mut la Mama” este un proiect pus la cale de doi oameni de televiziune, Andreas Petrescu, prezentatorul “Tonomatului de pe 2” care a scris această piesă de teatru, şi Gabriel Fătu, da, îţi amintești bine, acel farsor de la OTV, proiect dedicat în întregime actriţei Adriana Trandafir. Povestea are un succes indiscutabil la public (mi-am dat seama după cum au râs şi au aplaudat la final spectatorii de mi s-au umflat palmele şi ei nu se mai potoleau), şi de ce n-ar avea atâta vreme cât se bazează pe o poveste foarte posibilă din viaţa de zi cu zi: o mamă singură în vârstă de 57 d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.