Online PR Boot Camp de la Evensys

No! Ştii mă ce-i aia Pinterest? Foursquare? TPU? Strategie de comunicare în social media pentru un brand? Da’ ce faci când ai o criză în social media, ştiţi cum să faceţi să ieşiţi din ea? Hmm? Ştii mă?

Da’ la ce şi când e bun un microsite? Sau de ce ne e frică de social media? Şi chiar de ce, până la urmă, să foloseşti tu, compania X, social media, ce să-ţi povestesc, parcă nu se mai învârte comerţu’ şi pământu’ fără asta.

Sau de cine nu-i e frică lu’ Chinezu? (Asta-i simplă, vă zic mai jos). Sic.

Ei bine, p-astea văd că le învârtiţi pe degete, eu nu prea le ştiam, recunosc. Nu ştiam nici care e marele avantaj al lui Google+ faţă de Facebook, un detaliu pe care Facebook nu l-a intuit şi nu l-a folosit la maxim, dar care promite. Şi nici că un simplu demo video îţi poate creşte vânzările de la 30% până chiar la 60% dacă ştii pe ce canal să-l liv...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.