Declaraţia de fericire (55)

După cum aţi observat am mai rărit-o cu declaraţiile de fericire în ultima vreme. Sună aiurea dar nu pot găsi o formulă mai neclişeistică pentru adevărul următor: "timpul nu a fost de partea mea"!

Cu toate acestea ieri am decis că las toate treburile, urgenţele, proiectele proiectate şi neproiectate deoparte şi mă-duc-orice-ar-fi la Social Media Summit Bucureşti, o iniţiativă BIZ. Am avut puţin emoţii pentru că, se ştie, pe la diverse conferinţe se întâmplă să nu te întorci întotdeauna foarte fericit, se întâmplă ca vorbitorii să nu spună neapărat lucruri noi, se întâmplă să îi surprinzi uşor nepregătiţi. Acum, dacă e vorba de o declaraţie de fericire v-aţi prins! Poate că acest lucru se întâmpla în trecut, ieri eu am fost mulţumită şi fericită de tot ceea ce am auzit. Evenimentul a oferit şi informaţii interesante dar şi poveşti. Ştiţi că îmi plac poveştile, aşa că m-am delectat cu t...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.