De 1 aprilie, oferă-i păcăleala vieţii ei: Paris!

Săptămâna care a trecut a fost una din cele mai grele din ultima vreme pentru mine. Vineri seara la ora opt eram încă la Luvru şi mă gândeam cu groază că a doua zi o iau de la capăt, deşi era sâmbătă. La un moment dat, m-a întrebat cineva ceva, şi după ce i-am răspuns, mi-a zâmbit, s-a uitat atent la mine şi a adăugat: "Cineva a avut o zi lungă astăzi. E bine că mâine e weekend." E bine, poate părea banal, dar faptul că s-a gândit la persoana din faţa lui mi-a adus zâmbetul pe buze instantaneu.

Cam asta încercam şi noi să facem la LumeaMare zilele acestea. Te ajutăm să îi pregăteşti unei persoane dragi din viaţa ta o surpriză de 1 aprilie. O călătorie e unul din cele mai frumoase cadouri pe care i le-ai putea face, recunoaşte! O călătorie înseamnă emoţie, necunoscut, dintr-o călătorie te întorci alt om, mereu! Eşti mai optimist, mai vesel şi porţi în suflet locuri şi oameni noi.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.